Over Duojob

Wie zijn wij?

Duojob is een initiatief van online marketing bureau Digital Wizards uit Amstelveen. Het is een online platform dat helpt bemiddelen tussen vluchtelingen en bedrijven, met als doel zoveel mogelijk vluchtelingen een eerlijke kans te bieden in Nederland. Digital Wizards is maatschappelijk betrokken en dit platform is een manier om bij te dragen aan de moeilijke situatie voor vluchtelingen.

Het platform heeft geen winstoogmerk en zal daarom altijd gratis blijven voor zowel vluchtelingen als bedrijven.

Het Duojob idee

Digital Wizards directeur Hans Boersma was op zoek naar vluchtelingen om een stage/baan aan te bieden. Als ondernemer vond hij het erg onduidelijk wat de mogelijkheden waren voor het aannemen van vluchtelingen. Maar bovenal kon hij geen kandidaten vinden: er was geen duidelijk platform voor vluchtelingen. Hij besloot om vanuit Digital Wizards een onafhankelijk platform op te zetten om vluchtelingen direct in contact te brengen met bedrijven.

Uitrol Duojob

Het idee van Duojob is het samenbrengen van vluchtelingen met bedrijven. Ondanks dat het platform online verbinding legt, is het regionale aspect belangrijk in het samenbrengen van vluchtelingen met bedrijven. Digital Wizards werkt hier in Amstelveen en Aalsmeer samen met partner SVA Amstelveen.

Dankzij de samenwerking met SVA Amstelveen is er een waardevolle verbinding met de medewerkers én vrijwilligers die op dagbasis samenwerken met vluchtelingen.  Door de regionale samenwerking met SVA Amstelveen zal er eerst worden uitgerold en getest in Amstelveen en Aalsmeer.  Met de feedback van zowel bedrijven als vluchtelingen in deze regio zal het platform verder worden geoptimaliseerd waardoor het platform naast regionaal, ook landelijk werkt. 

We willen in 2019 minimaal 10 vluchtelingen helpen aan een betaalde baan, stage of vrijwilligerswerk. Met de leringen van dit jaar willen we het platform verder ontwikkelen en landelijk uitrollen. Het zou geweldig zijn als we honderden vluchtelingen kunnen helpen een plek te vinden in Nederland. – Hans Boersma

0
Vacature(s)
0
C.V.'s
6
Bedrijven
1
Sollicitatie(s)

Wat is Duojob?

Duojob is een platform dat bedrijven samenbrengt met vluchtelingen voor een betaalde baan, een stageplek of vrijwilligerswerk.